Bemutatkozás

Tisztelt Leendő Partnerünk!

Üdvözöljük az LKT Hungary Kft weboldalán. Engedje meg, hogy röviden és tárgyszerűen tájékoztatást adjunk cégünkről és az általunk nyújtott szolgáltatásokról.

Az LKT Hungary Kft elsődleges szempontja ügyfeleinek magasfokú elégedettsége, amit gyors reakcióidővel, korszerű megoldásokkal és testreszabott szolgáltatásokkal nyújtunk.  Biztosítva partnereink számára a gyakorlati tudás garanciáját, az állandó felkészültséget és naprakészséget. Legyen szó tűz- és munkavédelmi, üzemeltetési vagy őrző-védő feladatokról.

Napjaink rohamos tempóban fejlődő világában nem könnyű lépést tartani, de mi elköteleztük magunkat a folyamatos innováció mellett, ezáltal megtartva versenyelőnyünket. Dinamikusan fejlődő cégünk üzletpolitikájának alapja a korrekt munkavégzés a maximális biztonságra való törekvés, a vállalt szerződési feladatok maradéktalan teljesítése.

Tevékenységünket a törvények és a törvényes rendelkezéseknek megfelelően végezzük. Cégünk tagjai a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamarának. 2005. évi CXXXIII. Törvényben felsorolt követelményekkel. Vagyonőri igazolvány fedhetetlen előélet, Szakmai kamarai tagság.

A törvényes keretek között történő szakszerű munkavégzésen túl további garanciát jelenthet Önök részére, hogy az LKT Hungary Kft szolgáltatását biztosítási fedezettel végzi.

Így cégünk tevékenységéért a Uniqa Biztosító Zrt.  illetve a Groupama Biztosító vállal felelősséget. Ezen biztosítás védi a megbízót minden olyan kár ellen, amely bizonyíthatóan az LKT Hungary Kft által delegált személyzet gondatlanságra vezethető vissza személyi sérülések, anyagi károk, illetve betöréses lopás ellen.

Munkánkat a megbízóval együtt tervezzük és szervezzük, így reális áraink a tényleges igényeknek megfelelő teljesítmények alapján kerülnek kialakításra. Szolgáltatásainkat megbízóink kívánsága és igényei szerint rugalmasan alakítjuk. Állandó kapcsolatot tartunk ügyfeleinkkel. Fontos számunkra az ügyfél szolgáltatási igényeinek átfogó kielégítése.


Főbb tevékenységi köreink

  • tűz- és munkavédelem 
  • telephely, objektumvédelem
  • építkezések, ingatlan-felújítások őrzése
  • magánházak, lakóközösségek élőerős és elektronikus védelme
  • áruházak, üzletek őrzése
  • recepció-porta szolgálat 
  • karbantartás, takarítás
  • park- és kertgondozás, építés


A mechanikai és technikai védelmi rendszereket társcégeinkkel együttműködve biztosítjuk a megrendelő igényei szerint és a szükséges biztonsági szintnek megfelelően. Áraink a megbízóval közösen az adott védelmi helyzetnek megfelelően vannak kialakítva.


Tisztelt Leendő Partnerünk, amennyiben vállalkozásunk felkeltette érdeklődését, keressen Minket bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére a megadott címeken és telefonszámon.