Szolgáltatásaink

Tűz- és munkavédelem

Az LKT Hungary Kft felsőfokú tűz- és munkavédelmi képesítésű szakemberekkel és széles körű szakmai tapasztalattal vállalja a biztonságos és balesetmentes munkavégzés érdekében a szükséges létesítéssel és használattal kapcsolatos tűz- és munkavédelmi dokumentációk kidolgozását, továbbá a kapcsolódó oktatások, szakvizsgáztatások és gyakorlatok megszervezését, lebonyolítását.

Társaságunk vállalja továbbá a biztonságos és balesetmentes munkavégzés érdekében szükséges egyéni védőfelszerelések beszerzését, tűzjelző és -oltó, továbbá riasztó rendszerek tervezését, kivitelezését és karbantartását, valamint ipari vezérlőrendszerek kialakítását.

Vagyonvédelem

Őrző-védő munkáink során ügyfeleinknek és partnereinknek teljes körű biztonságtechnikai tervezést nyújtunk. Szakképzett mérnökeink felmérik megbízónk igényeit és a védeni kívánt területet, majd ezek és a legfrissebb gazdasági és technológiai újítások segítségével komplex tervet állítanak elő. Munkánk során első számú szempont a gyorsaság és a tökéletes kivitelezés, amivel garantáljuk a maximális elégedettséget.

Képzett személy- és vagyonőreink akár több tízéves tapasztalattal állnak partnereink rendelkezésére. Legyen szó élőerős vagyonvédelemről, áruvédelemről, objektumőrzésről, biztonsági kíséret nyújtásáról, vagy egyéb vagyonvédelmi feladatok ellátásáról.

Kollégáink rendelkeznek a megfelelő hatósági engedélyekkel, és rendszeres képzéseken vesznek részt, hogy tudásuk mindig naprakész legyen. Vagyonvédelmi szolgáltatásaink keretében vállalunk fegyver nélküli telephely, objektum és üzletek őrzését,  portás és recepciós szolgálatot, valamint irodaházak őrzését is. Magas szintű szaktudásunkkal és széles körű tevékenységünkkel gyakorlatilag nullára szoríthatók a vagyonvédelmi kockázatok. Teljesítményünk hatékonyságáról rendszeres riportokban adunk jelentést megbízóinknak.

 Park- és Kertgondozás, építés

Üzemeltetési szolgáltatásaink között a kertészet és a zöldterületek gondozása is helyet kapott. Ezen belül vállaljuk zöld növényei rendszeres karbantartását, kertje gondozását és éves fenntartási munkálatait.

Akár vendégei, akár munkavállalói számára tenné vonzóbbá épületeit virágok segítségével, bennünk megfelelő segítségre talál. Ahhoz, hogy egy növény kifejtse megnyugtató hatását, és teljes pompájában ragyoghasson, sokszor a csillagok megfelelő együttállása sem elég. Ismerni kell hozzá az adott növény fény- és vízigényét, hogy mekkora páratartalom az ideális számára, milyen típusú földet szeret, mennyi tápanyagra van szüksége, és időnként metszeni is érdemes.

Cégünk vállalja magánkerteknek, közterületek, parkok, rendszeres vagy alkalomszerű gondozását - fenntartását melyek az alábbiak:

  • Gyep- és sövénynyírás
  • Műtrágyázás, permetezés, gyomírtás
  • Gyepszőnyeg pótlása
  • Fák, növények metszése és gallyazása
  • Öntözőrendszerek karbantartása
  • KertrendezésTakarítás

Akár üzlethelyiségről, akár irodaházról, bevásárlóközpontról vagy élelmiszert forgalmazó helyiségről, étteremről van szó, a higiénia kulcsfontosságú kérdés. Vállaljuk létesítménye teljes veszélyelemzését és kritikus ellenőrzőpontjainak rendszeres felülvizsgálatát a HACCP szabályai szerint.

Takarító személyzetünk az előírások teljes ismeretében és a legkorszerűbb technikai eszközök segítségével végzi munkáját a magas minőség elérésének érdekében.

Teljes körű takarítást vállalunk

Napi, heti és negyedévi tisztítást, karbantartó jellegű és építkezés, költözés utáni takarítást egyaránt vállalunk. A külső és belső burkolatok, ablakok és üvegfelületek tisztításában is számíthat ránk! Takarító személyzetünk felkészültsége teljes körű, ami az épület tisztaságát érintő minden területre kiterjed.Karbantartás

Legyen szó irodaházak, lakóparkok, bevásárlóközpontok, szállodák üzemeltetéséről, vagy közterületek karbantartásáról, cégünkre minden körülmények között számíthat. Teljes körű szolgáltatásaink közé tartozik továbbá az ingatlanokhoz tartozó zöldterületek gondozása is.

Hozzáértő csapatunk segítségével az üzemeltetéssel kapcsolatos teendők miatt nem kell többé aggódnia. Vegye fel Velünk a kapcsolatot, ha megbízható partnerre vágyik!